Актуелно

Дачић: Ухапшено лице којe је управљало глисером

09.07.2024.
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је ухапшено једно лице, којe је управљало глисером којим је вукао повређено лице, када је због неприлагођене брзине то лице ударило у друго пловило, и задобило вишеструке повреде главе и тела.

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је данас ухапшено једно лице, којe је управљало глисером којим је вукао повређено лице, када је због неприлагођене брзине то лице ударило у друго пловило, и задобило вишеструке повреде главе и тела.

“Поводом тешких телесних повреда које је у несрећи на реци Сави, у насељу 29. новембар у Сремској Митровици задобио М.П. (1985) из Сремске Митровице, ухапшен је С.П. (1985) који је управљао глисером којим је вукао повређено лице, када је због неприлагођене брзине то лице ударило у друго пловило, и задобило вишеструке повреде главе и тела. Возач глисера који је вукао повређеног је ухапшен због основане сумње да је починио кривично дело тешка дела против опште сигурности,” изјавио је Дачић.