Aktuelno

Sastanak sa komesarkom Evropske unije za unutrašnje poslove i migracije Ilvom Johanson 

25.06.2024.
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastaće se u utorak, 25. juna 2024. godine u 9 časova, u Palati Srbija, sa komesarkom Evropske unije za unutrašnje poslove i migracije Ilvom Johanson. Nakon sastanka biće potpisan Sporazum...

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastaće se u utorak, 25. juna 2024. godine u 9 časova, u Palati Srbija, sa komesarkom Evropske unije za unutrašnje poslove i migracije Ilvom Johanson. 

Nakon sastanka biće potpisan Sporazum između Republike Srbije i Evropske unije o operativnim aktivnostima koje sprovodi Evropska agencija za graničnu i obalsku stražu (FRONTEX) u Republici Srbiji. 

Snimatelјima i fotoreporterima omogućeno je snimanje početka sastanka, kao i potpisivanje Sporazuma nakon čega su predviđene izjave za medije. 

Pozivamo zainteresovane medije za praćenje ovog događaja da se akredituju na imejl biro@mup.gov.rs  najkasnije danas, do 21 čas. 

Neophodno je da akreditovane medijske ekipe dođu u Palatu Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2, zapadni ulaz), najkasnije do 8.30 časova.