Aktuelno

Zajednička pokazna vežba pripadnika MUP-a Republike Srbije i specijalnih jedinica policije MJB NR Kine

28.11.2019.
Zajednička pokazna vežba pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i specijalnih jedinica policije Ministarstva javne bezbednosti Narodne Republike Kine iz provincije Henan biće održana u smederevskoj železari HBIS GROUP SERBIA (Smederevo, Kapija 1, selo Radinac bb)

Broj: 37/19
26. novembar 2019. godine

Zajednička pokazna vežba pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i specijalnih jedinica policije Ministarstva javne bezbednosti Narodne Republike Kine iz provincije Henan biće održana u četvrtak, 28. novembra 2019. godine u 12 časova u smederevskoj železari HBIS GROUP SERBIA (Smederevo, Kapija 1, selo Radinac bb).

U zajedničkoj vežbi savladavanja i onesposoblјavanja terorista i oslobađanja talaca, svoje veštine i sposobnosti prikazaće pripadnici specijalnih  jedinica policije iz provincije Henan i pripadnici srpske Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Helikopterske jedinice, Pregovaračkog tima MUP-a i Uprave kriminalističke policije.

Neophodno je da medijske ekipe zainteresovane za praćenje vežbe akreditacije pošalјu na mejl biro@mup.gov.rs najkasnije sutra 27. novembra do 20 časova.  

Na dan održavanja vežbe u četvrtak 28. novembra, potrebno je da medijske ekipe na Kapiji 1 železare, budu najkasnije do 11 sati.

Napominjemo da će za praćenje vežbe biti organizovan prevoz iz Beograda, stoga je neophodno da se prilikom akreditovanja izjasnite da li ćete ići prevozom u organizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova.

Medijske ekipe koje se odluče da idu organizovanim prevozom, treba da budu ispred Palate „Srbija“, zapadnog krila, u četvrtak 28. novembra najkasnije u 9.15 sati.