Актуелно

Поводом туче која се синоћ догодила у Гандијевој улици, МУП предузима све мере и радње на расветљавању околности овог догађаја

23.03.2023.
ПУ за град Београд

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, поводом туче више особа која се синоћ догодила у Гандијевој  улици  у Новом Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом предузимају све мере и радње на расветљавању околности овог догађаја.

„На простору Новог Београда у Гандијевој улици нешто пре поноћи, пријављена је туча више лица. Одмах по добијању информација на место догађаја упућени су полицијски службеници из више организационих јединица, који су затекли  одређени број лица, према којима се предузимају мере. Једна особа са тешким телесним повредама опасним  по живот превезена је у здравствену установу, док је за друга лица дијагностика у току“, рекао је Иван Цвијовић, помоћник  начелника  ПУ за град Београд.

Он је додао да је о догађају одмах обавештено Више јавно тужилаштво и у сарадњи са њим се предузимају мере и радње на расветљавању свих околности.

Цвијовић је такође рекао да је истрага у току и да су у питању млађа лица, као и да је овом приликом оштећено неколико возила.

„Будите уверени да ће Полицијска управа за град Београд и Министарство унутрашњих послова предузети све мере и радње из своје надлежности у расветљавању овог догађаја“, навео је Цвијовић.