Актуелно

Ухапшени осумњичени за тешку телесну повреду

29.07.2022.
ПУ Пожаревац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Великом Градишту, ефикасним интензивним радом, идентификовали су и ухапсили М. Т. (2003) из околине овог места због постојања основа сумње да је извршио кривична дела насилничко понашање и тешка телесна повреда, као и Г. Ј. (2003), И. Ј. (1998) и Ф. Ј. (1995), такође из околине Великог Градишта, осумњичене да су извршили кривично дело тешка телесна повреда.

Сумња се да су њих четворица 24. јула ове године, у раним јутарњим сатима, испред једног угоститељског објекта у Великом Градишту, након краће расправе, напали двојицу младића старости 20 и 23 године, да су их тукли рукама и ногама, као и да је М. Т. двадесетогодишњем младићу угасио цигарету на челу.

Повређени младићи су најпре превезени на указивање лекарске помоћи у службу Дома Здравља у Великом Градишту, одакле су пребачени у Општу болницу у Пожаревцу, где су им констатоване тешке телесне повреде.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Великом Градишту, осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.