Актуелно

Поводом обележавања 24. године од почетка НАТО агресије државни секретар Стевандић положио венац на споменик Милици Ракић

24.03.2023.
Државни секретар Министарства унутрашњих послова др Данило Стевандић, поводом обележавања 24. године од почетка НАТО агресије 1999. године, положио је данас венац на споменик Милици Ракић, трогодишњој девојчици која је страдала током НАТО бомбардовања и на спомен обележје „Вечна ватра“ који је подигнут у знак сећања на све жртве бомбардовања...

Државни секретар Министарства унутрашњих послова др Данило Стевандић, поводом обележавања 24. године од почетка НАТО агресије 1999. године, положио је данас венац на споменик Милици Ракић, трогодишњој девојчици која је страдала током НАТО бомбардовања и на спомен обележје „Вечна ватра“  који је подигнут у знак сећања на све жртве бомбардовања.

„Милица Ракић симбол је свих невиних жртава и наша је обавеза да чувамо сећање на њих. Злочин који се десио нашем народу и земљи не сме бити заборављен“, истакао је државни секретар.  

Нагласио је да Министарство унутрашњих послова чува успомену на све страдале припаднике МУП-а, који су били на првој линији одбране своје земље и за њену слободу дали највредније – живот.