Актуелно

Свечана церемонија поводом поласка прве генерације Средње школе унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“

30.08.2023.
Свечана церемонија поводом поласка прве генерације Средње школе унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“ биће одржана у среду, 30. августа у 12 часова у Сремској Каменици (Центар за основну полицијску обуку, Железничка 22)...

Свечана церемонија поводом поласка прве генерације Средње школе унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“ биће одржана у среду, 30. августа у 12 часова у Сремској Каменици (Центар за основну полицијску обуку, Железничка 22).

Церемонији ће присуствовати министар унутрашњих послова Братислав Гашић и други руководиоци Министарства, родитељи ученика и друге високе званице.

Средња школа унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“ наставља традицију средње школе која је од 1967. до 2009. године  одшколовала више од 14 и по хиљада полицијских службеника, који су деценијама ослонац нашим грађанима и брину о њиховој безбедности.

Поновно отварање ове школе иницирао је министар унутрашњих послова, Братислав Гашић, а одлуком Владе Републике Србије којом је иницијатива заживела, школа је одређена као школска установа од великог интереса за Србију.

Неопходно је да се медијске екипе заинтересоване за праћење овог догађаја акредитују на мејл biro@mup.gov.rs до вечерас, до 21 сат, а да на догађај дођу најкасније до 11.45 часова.