Архива

Заплењен кокаин

05.04.2017.
МУП

Број: 283 /17

5. април 2017. године

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Б.К (1982) и Н.П. (1972), осумњичене за купопродају кокаина и запленили више пакетића ове опојне дроге.

Сумња се да је Б.К. у дужем периоду продавао кокаин уживаоцима опојних дрога у Београду, који је скривао у специјално направљеној прегради у путничком аутомобилу. Дрогу је продавао тако што је долазио до купаца по позиву. Код њега је приликом хапшења, у аутомобилу и специјално направљеној прегради у инструмент табли возила пронађено седам пакетића кокаина и пиштољ са четири комада муниције.

Након купопродаје опојних дрога ухапшен је и купац Н.П, код кога је пронађен пакетић кокаина.

Хапшење двојице Београђана наставак је акције од фебруара ове године, када су ухапшене четири особе, од којих су две из Краљева. Полиција је тада код њих пронашла осам пакетића кокаина.

Б.К. и Н.П. ће уз кривичну пријаву бити спроведени надлежном тужилаштву због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, а Б.К. и због недозвољене производње, држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја.