Архива

Кривичне пријаве за продају или поседовање наркотика

12.01.2018.
ПУ Нови Сад

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду поднели су кривичне пријаве против осморо осумњичених за нелегалну трговину наркотицима или поседовање опојних дрога.

За кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога терети се тридесетшестогодишњи Новосађанин, у чијем је стану полиција пронашла више од стотину таблета са листе психоактивних супстанци и новац за који сумња да потиче од продаје наркотика.

Сумња се да је он, претходно, продао психоактивне таблете годину дана млађем суграђанину који се терети за кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Кривична пријава за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога поднета је и против седамнаестогодишњака који је, како се сумња, продао марихуану једном Новосађанину.

Претресом малолетниковог стана, пронађена је знатна сума новца за који се сумња да је стечен продајом наркотика. Против двадесетједногодишњака, код којег је пронађена марихуана, биће поднета кривична пријава за неовлашћено држање опојних дрога.

За ово кривично дело  терете се још четворица Новосађана код којих је полиција пронашла различите наркотике, марихуану и амфетамин.