Aktuelno

Svečana ceremonija povodom polaska prve generacije Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“

30.08.2023.
Svečana ceremonija povodom polaska prve generacije Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ biće održana u sredu, 30. avgusta u 12 časova u Sremskoj Kamenici (Centar za osnovnu policijsku obuku, Železnička 22)...

Svečana ceremonija povodom polaska prve generacije Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ biće održana u sredu, 30. avgusta u 12 časova u Sremskoj Kamenici (Centar za osnovnu policijsku obuku, Železnička 22).

Ceremoniji će prisustvovati ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i drugi rukovodioci Ministarstva, roditelјi učenika i druge visoke zvanice.

Srednja škola unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ nastavlјa tradiciju srednje škole koja je od 1967. do 2009. godine  odškolovala više od 14 i po hilјada policijskih službenika, koji su decenijama oslonac našim građanima i brinu o njihovoj bezbednosti.

Ponovno otvaranje ove škole inicirao je ministar unutrašnjih poslova, Bratislav Gašić, a odlukom Vlade Republike Srbije kojom je inicijativa zaživela, škola je određena kao školska ustanova od velikog interesa za Srbiju.

Neophodno je da se medijske ekipe zainteresovane za praćenje ovog događaja akredituju na mejl biro@mup.gov.rs do večeras, do 21 sat, a da na događaj dođu najkasnije do 11.45 časova.