Aktuelno

Početak kampanje „Za zimu se spremi i na vreme opremi“

14.12.2023.
Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencija za bezbednost saobraćaja, Javno preduzeće „Putevi Srbije“, Auto-moto savez Srbije, Turistička organizacija Srbije i kompanija „EKO Srbija“ održaće u četvrtak, 14. decembra 2023. godine u 10 časova zajedničku konferenciju za medije povodom početka kampanje „Za zimu se spremi i na vreme opremi“...

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencija za bezbednost saobraćaja, Javno preduzeće „Putevi Srbije“, Auto-moto savez Srbije, Turistička organizacija Srbije i kompanija „EKO Srbija“ održaće sutra zajedničku konferenciju za medije povodom početka kampanje „Za zimu se spremi i na vreme opremi“. 

Kampanja je preventivnog karaktera sa cilјem da se vozačima, domaćim i stranim, ukaže na značaj korišćenja zimske opreme na vozilima, kao i na osnove bezbedne vožnje u zimskom periodu da bi se smanjio broj saobraćajnih nezgoda. 

Na konferenciji, koja će početi u 10 časova u Vladi Republike Srbije (Nemanjina br.11) govoriće načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević, vršilac dužnosti direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović, generalni sekretar AMSS Milan Nikolić, direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović, kao i Nebojša Čubrilo iz JP „Putevi Srbije“ i Nataša Vukšić, komercijalna direktorka kompanije „EKO Srbija“. 

Potrebno je da se medijske ekipe zainteresovane za praćenje ovog događaja akredituju na mejl adresu biro@mup.gov.rs, najkasnije danas do 20 časova.