Aktuelno

Zajednička konferencija za medije povodom početka kampanje „Vozi odmoran“

04.07.2023.
Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencija za bezbednost saobraćaja, JP „Putevi Srbije“ i „EKO Srbija“ održaće sutra, 4. jula 2023. godine u 11 časova, zajedničku konferenciju za medije povodom početka kampanje „Vozi odmoran“...

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencija za bezbednost saobraćaja, JP „Putevi Srbije“ i „EKO Srbija“ održaće sutra, 4. jula 2023. godine u 11 časova, zajedničku konferenciju za medije povodom početka kampanje „Vozi odmoran“.

Na konferenciji koja će se održati u hotelu Holiday Inn (Španskih boraca 74,  sala Studenica na prvom spratu) u Novom Beogradu medijima će se obratiti Slaviša Lakićević, načelnik Uprave saobraćajne policije, v. d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović, komercijalna direktorka „EKO Srbija“ Nataša Vukšić, kao i predstavnik JP „Putevi Srbije“.

Cilј kampanje „Vozi odmoran“ je smanjenje broja saobraćajnih nezgoda, saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom i teškim povredama u letnjim mesecima kada je intenzitet saobraćaja povećan.

Molimo Vas da potvrdite prisustvo vaše novinarske ekipe putem mejla ili telefona i naznačite ukoliko ste zainteresovani za uklјučenja.

Kontakt osoba je Verica Mijović, telefon: 064/842- 8031, mejl: verica.mijovic@abs.gov.rs.